Boekingen Syp Wynia

Spreker, gastdocent, moderator

Ik spreek regelmatig tijdens symposia, congressen en bij fora, onder meer als keynote spreker. Ook treed ik samen met Arend Jan Boekestijn op in theaters (zie hieronder). Mijn altijd actuele bijdragen gaan over zulke onderwerpen als Nederlandse en Europese politiek, politiek en economie en maatschappelijke thema’s – van Zwarte Piet tot de dividendbelasting. Mijn brede en langdurige ervaring in verschillende standplaatsen komt daarbij zeer van pas. Van tunnelvisie heb ik geen last.
• Boekingen: BW Producties 06-55181356

Onafhankelijk, soms optimistisch & altijd opgewekt

Boekestijn & Wynia in het theaterHeerlijk Helder
De columnisten Arend Jan Boekestijn en Syp Wynia komen in een talkshow met u praten over politiek, economie en alles dat u altijd al wilde weten maar nooit durfde te vragen.
Arend Jan verzorgt achter de piano de muzikale intermezzo’s.

Boekestijn en Wynia publiceren beiden al tientallen jaren over de Nederlandse, de Europese en de wereldpolitiek.

Arend Jan BoekestijnArend Jan Boekestijn is historicus en voormalig VVD-politicus. Hij is buitenlandcolumnist van Elsevier en treedt regelmatig op in radio- en televisieprogramma’s. Hij maakte naam met zijn ‘Boekestijntjes’: als andere politici wijselijk hun mond houden als er nog een microfoon open staat, praat Boekestijn openhartig door. In 2010 publiceerde Boekestijn ‘De prijs van een slecht geweten’ en in 2011 ‘Mijmeren Overzee’.

Syp WyniaSyp Wynia is economisch columnist en politiek commentator van Elsevier. Wynia werkte in Groningen, Den Haag en Brussel en volgde de Europese leiders dwars door Europa. Hij waarschuwde voor Ziek Nederland, zei ‘nee’ tegen de Europese Grondwet en zag al snel dat ABN Amro te duur werd gekocht en Griekenland niet in de euro kan blijven. Wynia verzorgde columns voor radiozender BNR en het televisieprogramma Buitenhof en is nu onder meer commentator van het ontbijtprogramma Goedemorgen Nederland op televisiezender NPO1. Verhalen en columns van Wynia werden gebundeld in ‘Zoetzuur’ (2006), ‘Vervlogen Visioenen’ (2014) en ‘Achter de Dijken, kleine geschiedenis van het moderne Nederland’ (2014).

Boekingen:

Boekingen voor Syp Wynia als spreker en gastdocent en voorstellingen van Boekestijn & Wynia:
BW Producties 06-55181356

Blijf op de hoogte...

Wilt u op de hoogte blijven van mijn nieuwe publicaties ?

Recente Tweets

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: